طرز تهیه سوپ پاکسازی پاییزه

طرز تهیه سوپ پاکسازی پاییزه
  شما هم با شروع فصل پاییز، دچار علایمی مثل یبوست، آلرژی، خشکی پوست، بدخوابی و... میشید؟ میدونید بعضی از این علایم رو میتونید با یک سوپ ساده، کمتر کنید؟ مواد لازم: جو (و گندم یا برنج) یک لیوان هویج خرد شده یک لیوان کدو سبز (یا حلوایی) یک لیوان جعفری + اسفناج یا برگ چغندر دو لیوان پیاز کوچک (من گوشت رو با اون پیاز پختم) کمی گوشت مرغ …
ادامه مطلب

طرز تهیه سکنجبین نسبتا شیرین نعنایی

 طرز تهیه سکنجبین نسبتا شیرین نعنایی
مواد لازم: 1️⃣ شکر یا عسل ۴ پیمانه 2️⃣ آب ۲ پیمانه 3️⃣ عرق نعنا ۲ پیمانه 4️⃣ سرکه طبیعی سیب یا انگور (بهتر است سرکه خانگی انگور باشد) - اگر طعم نعنای داخل شربت رو دوست ندارین می توانید عرق نعنا نریزید و در عوض ۴ پیمانه آب استفاده کنید.   طرز تهیه : آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله گاز می گذاریم تا …
ادامه مطلب

طرز تهیه خورشت به

طرز تهیه خورشت به
  سلام بر همه همراهان عزیز با توجه به این که آخرهای فصل به است، گفتم یک غذای پرخاصیت و چندمنظوره به شما آموزش بدهم:   خورشت به با چلو سماق.   مزاج این خورشت، معتدل است و در شروع فصل بهار طبی که در شرف آن هستیم مناسب است. همچنین این غذا جزو غذاهای شادی افزا، حافظ جنین، افزاینده باروری، مقوی رحم، قلب و معده است.       …
ادامه مطلب

طرز تهیه مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی انار
  مواد مورد نیاز: نشاسته گل (گندم) ۳ قاشق غذاخوری آب 1 لیوان آب انار 1.5 لیوان شکر 3 تا 5 قاشق غذاخوری (بستگی به شیرینی آب انار داره) گلاب ۴ قاشق غذاخوری کره 30 گرم   مزاج این مسقطی بستگی به طعم آن دارد. اگر از آب انار ترش و شکر کم برای تهیه آن استفاده کنید، مزاجش سرد است؛ اگر ملس باشد، رو به معتدل؛ اگر به شیرینی …
ادامه مطلب