طرز تهیه هلیم قرم زمستانه

طرز تهیه هلیم قرم زمستانه
من ایده این هلیم را از یک حریره مراکشی گرفتم. البته مقدار ادویه ها و گوجه آن را، کمتر از دستور اصلی استفاده کردم، و همانطور که در فیلم هم می‌بینید، مواد آن را میکس یا له نکردم. ولی اگه مایل باشید می‌توانید مثل هلیم، آن را بکوبید. نکته مهم این هلیم که من در نام‌گذاری هم به آن توجه کردم، مصرفش در فصل زمستان است. چون ما در زمستانِ سرد و تر، مجاز به مصرف بیشتر گوشت‌ها، یا مصرفِ کمی بیشترِ ادویه هستیم.
ادامه مطلب

بهترین روغن خوراکی در طب سنتی

بهترین روغن خوراکی در طب سنتی
روغن ها را می توان به دو نوع گیاهی و حیوانی تقسیم بندی کرد که هر کدام آنها از نظر داشتن اسید های چرب اشباع و غیر اشباع قابل تقسیم هستند. برای استفاده از انواع روغن ها نکاتی وجود دارد که ما را در انتخاب روغن مناسب برای استفاده های متنوع راهنمایی میکند. بخشی از این نکات مربوط به خود روغن و بخش دیگر مربوط به مصرف کننده میباشد.
ادامه مطلب

طرز تهیه باسلوق و مسقطی سیب و به

طرز تهیه باسلوق و مسقطی سیب و به
سیب و به پخته را میکس کرده و روی شعله ملایم میگذاریم و نصف لیوان شیره (اگر میخواهیم شیرین تر باشد ۳ تا ۴ قاشق شکر) به آن اضافه کرده و هم میزنیم. نشاسته حل شده در آب سرد را داخل مواد ریخته و دوباره هم میزنیم و در آخر کره هم داخل ظرف می اندازیم و صبر میکنیم مواد سفت شود.
ادامه مطلب

طرز تهیه عصاره گوشت

طرز تهیه عصاره گوشت
از قسمت‌های دیگر گوشت گوسفند، یا حتی گوشت‌های دیگر هم می‌توانید استفاده کنید، ولی بهترین گوشت، ماهيچه گوسفندی است.بیشتر افراد معمولا کمی پیاز و نمک به این گوشت‌ اضافه می‌کنند. ولی من جهت افزایش خواص درمانی، مواد دیگری را برای افزودن به آن، به شما معرفی خواهم کرد.
ادامه مطلب

طرز تهیه حریره بادام و شیره انگور

طرز تهیه حریره بادام و شیره انگور
این غذا، رطوبت رسان خوبی برای افراد با مزاج خشک، مخصوصا با مزاج سرد و خشک (سوداوی ها) است، مخصوصا اگر یبوست گوارشی داشته باشند. افزودن شیره انگور به جای شکر، اثرات رطوبت بخشی بهتری به ترکیب بادام و شیر، که خود نیز از مواد غذایی رطوبت رسان هستند، داده است.
ادامه مطلب