حلوای هویج با شیره انگور
سلام بر همراهان عزیز
طبق درخواستهایتان تصمیم گرفتم در این ماه، دستور تهیه حلوای هویج را برایتان بگذارم.
مواد لازم:
آرد گندم ۱.۵ لیوان
روغن حیوانی ۳/۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
شیره انگور ۱ لیوان
گلاب نصف لیوان
هویج نیم کیلوگرم
زعفران دم شده ۳ قاشق غذاخوری
آرد و شکر و روغن، یکی از ترکیب های اصلی برای تهیه انواع خوراکی های خوشمزه و انرژی بخش است.
ولی اگر از مواد اولیه مغذی تر، مثل آرد کامل، شیره انگور، و روغن زرد گاوی (روغن حیوانی یا کرمانشاهی) در تهیه آن استفاده کنید، مقوی تر خواهد بود.
من به این حلوا، هویج و شیره انگور هم اضافه کردم تا علاوه بر گرمی، رطوبت بیشتری داشته باشد، و در نتیجه برای مصرف در فصل پاییز مناسب تر شود.
با اضافه کردن گلاب، زعفران و شیره انگور، خاصیت شادی افزایی هم خواهد داشت.
این حلوا، علاوه بر تقویت عمومی بدن، یک مقوی نیروی جنسی است. همچنین با اثرات مفیدی که بر رحم و بیضه ها دارد، باعث تقویت باروری، هم در زنان و هم در مردان می شود.
پ. ن.۱: همانطور که بارها گفته ام، مصرف هر روزه مواد غذایی حاوی آرد و شکر، برای افراد کم تحرک یا اشخاصی که دچار مشکلات کبدی از جمله کبد چرب هستند، مناسب نیست. البته هویج، ضرر کبدی حلوا را کمتر می کند.
پ. ن.۲: اگر طعم و رنگ حلوا برایتان خیلی مهم است، شیره انگور استفاده نکنید. هر چه مقدار شیره انگور بیشتر شود، هم رنگ حلوای هویج دیگر نارنجی خوشرنگ نخواهد بود، و هم طعمش کمی به ترشی میزند.
دکتر فاطمه مرادی
پزشک و متخصص طب ایرانی (MD_PhD)
کپی مطالب، با ذکر نویسنده و لینک سایت، اخلاقی و مجاز است.