طرز تهیه نخوداب مقوی و خوشمزه

طرز تهیه نخوداب مقوی و خوشمزه
یک لیوان نخود کرمانشاه را بیشتر از 24 ساعت در آب گرم یا ولرم بخیسانید و آب آن را حداقل سه بار عوض کنید. سپس با کمی گوشت بلدرچین یا کبک یا گوسفند) و آب روی شعله بگذارید.
ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ پاکسازی پاییزه

طرز تهیه سوپ پاکسازی پاییزه
  شما هم با شروع فصل پاییز، دچار علایمی مثل یبوست، آلرژی، خشکی پوست، بدخوابی و... میشید؟ میدونید بعضی از این علایم رو میتونید با یک سوپ ساده، کمتر کنید؟ مواد لازم: جو (و گندم یا برنج) یک لیوان هویج خرد شده یک لیوان کدو سبز (یا حلوایی) یک لیوان جعفری + اسفناج یا برگ چغندر دو لیوان پیاز کوچک (من گوشت رو با اون پیاز پختم) کمی گوشت مرغ …
ادامه مطلب

طرز تهیه سکنجبین نسبتا شیرین نعنایی

 طرز تهیه سکنجبین نسبتا شیرین نعنایی
مواد لازم: 1️⃣ شکر یا عسل ۴ پیمانه 2️⃣ آب ۲ پیمانه 3️⃣ عرق نعنا ۲ پیمانه 4️⃣ سرکه طبیعی سیب یا انگور (بهتر است سرکه خانگی انگور باشد) - اگر طعم نعنای داخل شربت رو دوست ندارین می توانید عرق نعنا نریزید و در عوض ۴ پیمانه آب استفاده کنید.   طرز تهیه : آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله گاز می گذاریم تا …
ادامه مطلب