طرز تهیه حریره بادام و شیره انگور

 

 

 

طرز تهیه حریره بادام و شیره انگور ( فیلم آموزش را مشاهده کنید)

 

مواد لازم :
1️⃣ بادام خام ۶ عدد
2️⃣ شیر یک فنجان
3️⃣ گلاب یک قاشق مربا خوری
4️⃣ آرد برنج یک قاشق غذاخوری
5️⃣ شیره انگور ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا بادام ها را با آب جوش به مدت دو ساعت خیس کرده و سپس پوست میکنیم. بادام و گلاب و شیر را داخل مخلوط کن، میکسر ریخته و یا با گوشتکوب برقی کاملا یک دست کرده و داخل ظرف مناسب می ریزیم و به همراه آرد برنج روی حرارت ملایم می گذاریم. دائم هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد. حریره بادام را داخل ظرف مناسب ریخته و با شیره انگور نوش جان کنید!

- افراد با مزاج خشک بهتر است رقیق تر درست کنند.

- حریره بادام بدون شیر (و با آب) هم قابل تهیه است.

- اگر مخلوط کن یا گوشتکوب برقی در دسترس نیست می توانید بادام ها را رنده ریز کنید.
 

 


برخی از خواص این غذا:

این حریره، برای کودکان، سالمندان، افراد ضعیف، و اشخاص کم وزن توصیه می‌شود.

این غذا برای کم خوابی، یا افسردگی های فصل سرد نیز مفید است، و یکی از غذاهای مناسب برای تقویت باروری و همینطور، تقویت مغز است.
جهت سرفه و گلودرد هم مناسب است.

این غذا، رطوبت رسان خوبی برای افراد با مزاج خشک، مخصوصا با مزاج سرد و خشک (سوداوی ها) است، مخصوصا اگر یبوست گوارشی داشته باشند.
افزودن شیره انگور به جای شکر، اثرات رطوبت بخشی بهتری به ترکیب بادام و شیر، که خود نیز از مواد غذایی رطوبت رسان هستند، داده است.
افرادیکه معده یا کبد ضعیف دارند نباید در مصرف آن زیاده روی کنند یا آن را، بدون شیر تهیه کنند.

 

 

دکتر فاطمه مرادی
پزشک و متخصص طب ایرانی (MD_PhD)

شماره نظام پزشکی: 130247

کپی مطالب، با ذکر نویسنده و لینک سایت، اخلاقی و مجاز است.