طرز تهیه رب به خانگی

سلام بر همه همراهان عزیز

اگر از دنبال کننده های مطالب اینستاگرام و یا وبسایت باشید می‌دانید که در اکثر لایوهایم در مورد تهیه رب به خونگی می‌گویم... ولی باز هم سوال خیلی هاتون هست که خودمان چه طور درست کنیم؟

برای همین تصمیم گرفتم طرز تهیه رب به با جرم میوه به را در این مطلب بگذارم تا همیشه در دسترس شما باشد.

 

! توجه کنید رب به با کیفیت، با آب میوه به تهیه می‌شود، یا لااقل بخش اصلی آن را آب به تشکیل می‌دهد. برای همین هم گران‌تر در می‌آید، ولی خواص درمانی و ماندگاری بیشتری دارد.

 

میوه به، مقوی قلب، مغز، معده، کبد و جزو مواد غذایی شادی آور است. جذاب ترین خاصیت آن در بارداری از نظر من ، حفظ کردن جنين از سقط است. در بسیاری از مشکلات بارداری مانند تهوع، یبوست، ریفلاکس و ضعف هاضمه نیز تجویز می‌شود.

 

! نکته مهم و جالب این است که مصرف به، بعد از غذا، موجب دفع راحت‌تر و نرمی مدفوع می‌شود، ولی اگر قبل از غذا میل شود، يبوست آور است.

معمولا در بارداری، مصرف ۲-۴ هفته، یک قاشق مرباخوری تا غذاخوری از این رب، بعد از هر وعده غذایی قابل توصیه است. مصرف بیشتر آن، باید با مشورت متخصص طب ایرانی باشد.

 

بقیه دستور آشپزی های طبی را می‌توانید در قسمت «غذاهای سالم» ببینید.

 

پ. ن. ۲: در مورد خواص میوه به، در پست‌های متعددی مطلب نوشته ام و همین‌طور چند دستور آشپزی طبی دارم.

 

1- یک عدد به معطر و شیرین (اصفهان) را انتخاب کنید. آن را با اسفنج زبر و تمیز بشویید.

 

 2- آن را نگینی خرد کرده و با آب بسیار کم روی شعله کم بگذارید تا کاملا بپزد و له شود.

 

 

 3- بعد از این که کاملا پخته شد و رنگ به تغییر کرد آن را میکس کرده و یا با گوشت کوب له کنید.

 

 

البته توجه کنید که:

  • این رب چون نگه دارنده یا شرینی ندارد، ممکن است بعد از یک هفته کپک بزند.
  • خواص درمانی ربی که با آب میوه به تهیه شود، بهتر است.
  • اگر طعم به کاملا شیرین نبود، حین پخت کمی نبات به آن اضافه کنید. در این صورت رنگ رب هم تیره تر میشود.

 

 

 

دکتر فاطمه مرادی
پزشک و متخصص طب ایرانی (MD_PhD)

کپی مطالب، با ذکر نویسنده و لینک سایت، اخلاقی و مجاز است.