طرز تهیه خورشت به

 

سلام بر همه همراهان عزیز

با توجه به این که آخرهای فصل به است، گفتم یک غذای پرخاصیت و چندمنظوره به شما آموزش بدهم:

 

خورشت به با چلو سماق.

 

مزاج این خورشت، معتدل است و در شروع فصل بهار طبی که در شرف آن هستیم مناسب است. همچنین این غذا جزو غذاهای شادی افزا، حافظ جنین، افزاینده باروری، مقوی رحم، قلب و معده است.

 

 

 

مواد لازم:
پیاز متوسط یک عدد
روغن مناسب ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
میوه به یک عدد بزرگ
آبغوره ۳ قاشق غذاخوری
شیره انگور بسته به غلظت ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
زعفران آب کرده خیلی کم

برای چلو سماق به ازای هر یک پیمانه برنج ۲ تا ۳ قاشق سماق نیاز هست.

 

نوش جان!

 

چند نکته برای مصرف در بارداری:
خاصیت حفظ جنین این غذا، مربوط به میوه به، آبغوره، شیره انگور و تا حدی برنج آن است.

همچنین یک غذای عالی هنگام تهدید به سقط است.

افزودن سماق به چلو، در مواقع خونریزی بارداری توصیه می‌شود.
چلو سماق همچنین باعث تقویت معده خانم باردار می‌شود.

❗اگر زن باردار دچار خونریزی فعال نباشد، افزودن کمی زعفران و گهگاهی به غذاها منعی ندارد.

 

بقیه دستور آشپزی های طبی را می‌توانید در قسمت «غذاهای سالم» ببینید.

 

دکتر فاطمه مرادی
پزشک و متخصص طب ایرانی (MD_PhD)

کپی مطالب، با ذکر نویسنده و لینک سایت، اخلاقی و مجاز است.