طرز تهیه خورشت به

طرز تهیه خورشت به
  سلام بر همه همراهان عزیز با توجه به این که آخرهای فصل به است، گفتم یک غذای پرخاصیت و چندمنظوره به شما آموزش بدهم:   خورشت به با چلو سماق.   مزاج این خورشت، معتدل است و در شروع فصل بهار طبی که در شرف آن هستیم مناسب است. همچنین این غذا جزو غذاهای شادی افزا، حافظ جنین، افزاینده باروری، مقوی رحم، قلب و معده است.       …
ادامه مطلب

طرز تهیه مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی انار
  مواد مورد نیاز: نشاسته گل (گندم) ۳ قاشق غذاخوری آب 1 لیوان آب انار 1.5 لیوان شکر 3 تا 5 قاشق غذاخوری (بستگی به شیرینی آب انار داره) گلاب ۴ قاشق غذاخوری کره 30 گرم   مزاج این مسقطی بستگی به طعم آن دارد. اگر از آب انار ترش و شکر کم برای تهیه آن استفاده کنید، مزاجش سرد است؛ اگر ملس باشد، رو به معتدل؛ اگر به شیرینی …
ادامه مطلب

طرز تهیه مربای به، مناسب حفظ جنین

طرز تهیه مربای به، مناسب حفظ جنین
    سلام به همه همراهان عزیز اگر مطالب من را دنبال کرده باشید، می‌دانید که موضوع آشپزی سالم، از اهداف من است. من تا به حال، چند دستور غذایی تقویت باروری را برای زوج های که قصد بارداری دارند گذاشته ام. الان هم قصد دارم به مرور، برای شما عزیزان، چند دستور آشپزی حفظ جنین بگذارم. شروع این مبحث، با یک خوراکی آشنا، یعنی یک مربای پاییزه است: مربای …
ادامه مطلب

طرز تهیه شله زرد، میان وعده مناسب سرد و خشک ها

طرز تهیه شله زرد، میان وعده مناسب سرد و خشک ها
سلام خدمت همه همراهان عزیز   می‌خواهم برای شما دستور یک غذای ساده و معروف را آموزش بدهم که همه قطعا آشنایی کامل باهاش دارین! بله درسته شله زرد! شله زرد می‌تواند یک غذا یا میان وعده عالی برای فصل پاییز باشد.         مواد مورد نیاز: برنج (ترجیحا ایرانی و نیم دانه) ۱ پیمانه آب حدود ۶ پیمانه شکر ۲ پیمانه کره ۵۰ گرم هل ساییده 1/4 …
ادامه مطلب

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی
این غذا برای رطوبت بخشی به بدن و همین طور لینت مزاج مناسب است. به خاطر داشتن سیر و دارچین برای افراد با معده مرطوب تعدیل شده ولی اگر معده شما رطوبت بالایی دارد می توانید از کمی زنجبیل هم در آن استفاده کنید. البته با زنجبیل طعم غذا هم مطلوب تر خواهد شد.
ادامه مطلب