طرز تهیه خورشت کدو حلوایی

 

این غذا برای رطوبت بخشی به بدن و همین طور لینت مزاج مناسب است. به خاطر داشتن سیر و دارچین برای افراد با معده مرطوب تعدیل شده ولی اگر معده شما رطوبت بالایی دارد می توانید از کمی زنجبیل هم در آن استفاده کنید. البته که با زنجبیل طعم غذا هم مطلوب تر خواهد شد.

 

مواد لازم :

پیاز یک عدد

روغن ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

گوشت خورشتی ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم

سیر ۲ حبه

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

آلو بخارا ۲۰۰ گرم

کدو حلوایی ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم

هویج متوسط ۳ عدد

دارچین نصف قاشق غذاخوری

زردچوبه، فلفل سیاه ، نمک، زعفران به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا سبک شود و رنگ آن کمی تغییر کند، در مرحله بعد گوشت را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید، دو حبه سیر خرد شده هم به گوشت اضافه کرده و به مقدار لازم روی آن آب بریزید. زیر قابلمه را کم کرده و بگذارید تا گوشت ها کاملا بپزند. آلو بخارا را شسته و داخل گوشت های پخته شده بریزید، بعد از حدود یک ربع زعفران، رب، هویج و کدو حلوایی خرد شده را به ترتیب داخل خورشت ریخته و در آخر کمی دارچین و نمک اضافه کنید و صبر کنید تا خورشت کاملا جا بیفتد، توجه کنید که کدو حلوایی زود له میشه و تنها 20 تا 30 دقیقه برای پخته شدنش کافیه. فیلم طرز تهیه این خورشت خوشمزه و مفید هم براتون میذارم تا الان که فصلش رسیده درست کنید و ازش لذت ببرید. نوش جان! :)

 

 

 

دکتر فاطمه مرادی
پزشک و متخصص طب ایرانی (MD_PhD)

کپی مطالب، با ذکر نویسنده و لینک سایت، اخلاقی و مجاز است.