طرز تهیه رب به به روش طبی

  در پست های قبلی آشپزی، طرز تهیه پوره به (رب به با جرم میوه به) را برای شما آموزش دادم و به شما گفتم که رب به با کیفیت و خواص درمانی بیشتر، با آب میوه به تهیه می‌شود. برای اطلاع از خواص و نحوه مصرف رب به، حتما به پست "طرز تهیه رب به خانگی" مراجعه کنید.   توجه: باید در این روش آب به را روی حرارت …
ادامه مطلب

آیا می شود از پوست تخم مرغ به عنوان منبع طبیعی کلسیم استفاده کرد؟

پوسته تخم مرغ از ارزان‌ترین و در دسترس‌ترین شکل کلسیم در مکمل‌ها است.همچنین استفاده از پوسته تخم مرغ، یک راه عالی برای کاهش پسماند آشپزخانه شماست تا تهدیدی برای آلودگی محیط زیست نباشند.
ادامه مطلب

طرز تهیه رب به خانگی

سلام بر همه همراهان عزیز اگر از دنبال کننده های مطالب اینستاگرام و یا وبسایت باشید می‌دانید که در اکثر لایوهایم در مورد تهیه رب به خونگی می‌گویم... ولی باز هم سوال خیلی هاتون هست که خودمان چه طور درست کنیم؟ برای همین تصمیم گرفتم طرز تهیه رب به با جرم میوه به را در این مطلب بگذارم تا همیشه در دسترس شما باشد.   ❗توجه کنید رب به با …
ادامه مطلب

طرز تهیه خورشت به

  سلام بر همه همراهان عزیز با توجه به این که آخرهای فصل به است، گفتم یک غذای پرخاصیت و چندمنظوره به شما آموزش بدهم:   خورشت به با چلو سماق.   مزاج این خورشت، معتدل است و در شروع فصل بهار طبی که در شرف آن هستیم مناسب است. همچنین این غذا جزو غذاهای شادی افزا، حافظ جنین، افزاینده باروری، مقوی رحم، قلب و معده است.       …
ادامه مطلب

پیشگیری از کرونای اومیکرون با توصیه های طب سنتی ایرانی

کماکان بازار کرونا حسابی داغ است. یا خودمان درگیر سوش اومیکرون شده ایم یا از اقوام و نزدیکانمون مبتلا داریم. در این مقاله می‌خواهم چند توصیه ساده و کاربردی برای پیشگیری بهتر از کرونا (یا هر نوع همه گیری بیماری ویروسی) با تمرکز بیشتر در کودکان و خانم های باردار برایتان بگویم.
ادامه مطلب